0339 401 9120770 380 343
Termeni și condiții
Actualizat în 09.07.2023
 1. Utilizarea website-ului
  1. Accesul la și utilizarea website-ului este permisă în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.
  2. Este strict interzisă utilizarea website-ului în moduri care ar putea impacta funcționarea acestuia, provoca daune sau limita accesul altor utilizatori.
  3. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau de a întrerupe furnizarea website-ului pentru orice motiv, fără o notificare prealabilă.
 2. Proprietatea intelectuală
  1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor de pe website aparțin de Diaconia sau sunt utilizate în conformitate cu licențele corespunzătoare.
  2. Sunt strict interzise copiatul, reproducerea, modificarea, distribuirea sau utilizarea în alt mod a conținutului acestui website, fără acordul scris al Diaconia.
 3. Limitarea răspunderii
  1. Scop informativ

   Informațiile furnizate pe acest website au scop exclusiv informativ și nu trebuie considerate ca sfaturi medicale profesionale. Ele sunt destinate doar ca resursă generală de informare. Este important să înțelegeți că informațiile de pe acest website nu înlocuiesc în niciun fel consultația, diagnosticul sau tratamentul medical oferit de un medic sau de un alt profesionist medical calificat. Pentru orice afecțiune medicală, consultați întotdeauna un medic sau un alt profesionist medical calificat.

  2. Exactitatea informațiilor

   Ne străduim să asigurăm că informațiile prezentate pe acest website sunt corecte, actuale și complete. Cu toate acestea, nu putem garanta și nu ne asumăm responsabilitatea pentru exactitatea, actualitatea sau completitudinea acestor informații. Vă rugăm să înțelegeți că informațiile medicale se pot schimba rapid, iar noi nu putem garanta că informațiile publicate sunt întotdeauna actualizate sau reflectă cele mai recente cercetări medicale.

  3. Consultația medicală

   Este important să consultați întotdeauna un medic sau un alt profesionist medical calificat pentru orice afecțiune medicală sau preocupare legată de sănătatea dumneavoastră. Nu trebuie să întârziați sau să ignorați căutarea unui sfat medical profesional pe baza informațiilor obținute de pe acest website. Orice decizie medicală luată pe baza informațiilor de pe acest website se face pe propriul risc.

  4. Declinarea responsabilității

   Diaconia și echipa sa nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventualele prejudicii sau pierderi cauzate direct sau indirect de utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor de pe acest website. Utilizarea și accesarea acestui website se fac pe propriul risc al utilizatorului.

 4. Legile aplicabile

  Acești Termeni sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile relevante din România. Orice litigiu derivat din acești Termeni va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente din localitatea Brăila, județul Brăila, România.

 5. Modificări

  Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment fără o notificare prealabilă. Vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină, pentru a fi la curent cu eventualele schimbări.