0339 401 9120770 380 343
Declarație privind accesibilitatea
Actualizat în 09.07.2023

Suntem dedicați asigurării accesibilității website-ului tuturor vizitatorilor, în special persoanelor cu dizabilități. Ne străduim ca informațiile și funcționalitățile oferite să fie în conformitate cu principiile și standardele de accesibilitate relevante.

Eforturile noastre pentru a asigura o experiență online accesibilă includ, dar nu se limitează la:

 1. Standarde și ghiduri

  Ne ghidăm după standardele și ghidurile internaționale de accesibilitate web, inclusiv Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1, nivelul AA, pentru a dezvolta și a menține website-ul într-un mod care să permită oricui accesul facil la informații.

 2. Design responsive

  Avest website este proiectat pentru a se adapta la diferite dimensiuni de ecrane și dispozitive, asigurând astfel o experiență coerentă și accesibilă pentru, dar nu se limitează la, utilizatorii de desktop, laptop, tabletă și telefon mobil.

 3. Structură clară și navigare intuitivă

  Am pus accent pe organizarea clară a conținutului și pe crearea unei navigări intuitive, astfel încât utilizatorii să poată găsi ușor și rapid informațiile pe care le caută.

 4. Descrieri imagini

  Imaginile de pe website dispun de descrieri relevante, astfel încât utilizatorii cu dizabilități vizuale să poată beneficia de informațiile expuse.

 5. Compatibilitate cu tehnologii asistive

  Ne asigurăm că website-ul este compatibil cu tehnologii asistive precum cititoarele de ecran, pentru a facilita folosirea website-ului de către utilizatorii cu dizabilități vizuale.

 6. Monitorizare și îmbunătățiri continue

  Monitorizăm și revizuim regulat accesibilitatea website-ului și luăm măsuri pentru a remedia orice problemă identificată. Ne angajăm să îmbunătățim accesibilitatea, adaptându-ne atât evoluțiilor tehnologice cât și standardelor de accesibilitate, aflate în continuă schimbare.